Joost Kissels

Over mij
Aangenaam… Joost Kissels,

Met bijna 30 jaar werkervaring in het werkveld van Facility Management, huisvesting en exploitatie mag je zonder schroom spreken over een praktijkdeskundige. Actief in het bedrijfsleven, maar ook onderwijs en overheid. Als lijnmanager en directie werkzaam geweest, zowel in loondienst als eigen ondernemer. Kortom een breed pallet aan ervaringen die mij in staat stellen om snel te kunnen inleven in de diverse organisaties, culturen en de uitdagingen die men zoal tegenkomt. Als zelfstandig professional sinds 2004 jaar werkzaam onder de naam Kissels Management.

Een generalist met een pragmatische aanpak, 360 graden kijk en een sterke focus op synergie én ontzorgen. Een aanpak die juist goed aansluit bij het MKB en middelgrote organisaties.

Ik zoek de relatie op met HR, ICT, Finance en overige supportactiviteiten. Daar ligt vaak een overlappend en grijs gebied waar directies mee worden geconfronteerd en waar men juist geen tijd, kennis of focus voor heeft. Een verborgen vakgebied waar vaak nog veel winst te behalen valt. Qua efficiëntie, kosten en kwaliteit.

Mijn drijfveer is om de toegevoegde waarde van een goede interne bedrijfsvoering bij directies onder het voetlicht te brengen. Er is nog geen gesprek geweest waarbij mijn gesprekspartner niet ergens iets heeft kunnen oppikken waar hij/zij zijn voordeel mee kon doen.

Wilt u weten wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen. Bel of mail. Voor een verdere inkijk verwijs ik u graag naar Linkedin.
LinkedIn